Topan (Srimulat)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Topan Muhammad Sugianto
Pakaryanaktor, pelawak

Topan (lair ing Malang, Jawa Wétan, 12 April 1956; umur 67 taun) kanthi jeneng jangkep Topan Muhammad Sugianto, iku sawijining pelawak sing tau main ing Ketoprak Humor. Topan iku kakangné almarhum pelawak Leysus. Saiki dhèwèké aktif minangka pengurus tim bal-balan porprov Kabupatèn Malang lan klub Arema Malang.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]