Topan (Srimulat)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Topan Muhammad Sugianto
Topan.jpg
Pakaryanaktor, pelawak

Topan (lair ing Malang, Jawa Wétan, 12 April 1956; umur 63 taun) kanthi jeneng jangkep Topan Muhammad Sugianto, iku sawijining pelawak sing tau main ing Ketoprak Humor. Topan iku kakangné almarhum pelawak Leysus. Saiki dhèwèké aktif minangka pengurus tim bal-balan porprov Kabupatèn Malang lan klub Arema Malang.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]