Thomas Ramdhan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Thomas Ramdhan
Thomas Ramdhan
Latar wuri
Jeneng lair Thomas Ramdhan
Lair (1967-03-05) Maret 5, 1967 (umur 52)
Indonésia Bandung, Jawa Kulon, Indonésia
Jinis Musik rock
Pakaryan musisi
Instrumen Bass
Anggota
Gigi(1994-saiki)

Tubagus Omas Ramdhan (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 5 Maret 1967; umur 52 taun) iku anggota saka grup musik Gigi kang nyekel pérangan bass.[1] Thomas bebarengan karo Armand Maulana, Déwa Budjana lan Gusti Hendy nganti saiki tetep èksis dadi musisi ing Indonésia ya iku ing Gigi Band.[1]

Bojoné jenengé Intan Kartika. Dhèwèké urip ing tengah kulawarga kang duwé getih kagunan.[1] Bapak kandhungé juru main piyul. Sabanjuré manggon karo bapak kuwaloné kang uga musisi.[1] Thomas akèh sinau ngenani tèknik mainaké bass karo bapak kuwaloné kang uga juru main bass.[1] Thomas kerep diajak bapaké nalika main karo grup band bapaké.[1]

Ing taun 2011, Gigi nggelar konsèr.[2] Ing konsèr Gigi kang témané Gigi Sweet Seventeen Concert kang temenan nguras tenaga, Thomas ngakoni manawa dhèwèké bungah karo Gigikita, golongan fans Gigi band.[2] Persiapané kang suwené telung sasi kanggo nyiapaké acara iki nggawé Grup band Gigi kudu njaga staminané lan performance.[2] Thomas kang rumangsa dheg-dhegan nalika munggah panggung langsung rumangsa bungah amarga tanggepan saka panggemaré kang ora dinyana-nyana.[2] Sambutan saka para penggemar Gigi band nggawé rasa dheg-dhegan iku ilang.[2]

Diskografi[besut | besut sumber]

Album karo Gigi Band[3][besut | besut sumber]

Album liyané[3][besut | besut sumber]

Album liyané kang tau dirilis bebarengan karo grup band Gigi:

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f Biografi Thomas Ramadhan diundhuh tanggal 04 Juni 2011
  2. a b c d e berita Gigi diundhuh tanggal 9 Juli 2011
  3. a b Diskografi Thomas Ramadhan diundhuh tanggal 04 Juni 2011