The Twins Effect

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Twins Effect
The Twins Effect.jpg
Disutradarani Dante Lam
Diprodhuseri Carl Chang
Dibintangi Charlene Choi
Gillian Chung
Ekin Cheng
Edison Chen
Anthony Wong Chau-Sang
Jackie Chan
Dibesut déning Chan Ki Hop
Suwéné
107 menit
Nagara Hongkong Hong Kong
Rantaman $7.3 yuta
Kalarisan $22.752.488

The Twins Effect inggih punika filem ingkang dipunsutradarani Dante Lam ingkang dipunrilis ing tanggal 23 Juni 2003. Film punika gadhah sékuèl inggih punika Twins Effect II. Carita punika dipunwiwiti saking Reeve (Ekin Cheng) inggih punika pambasmi vampir ingkang icalan tiyangipun amargi dipunpejahi vampir, Duke Dekontes (Mickey Hardt). Ananging piyambakipun gadhah réncang anyar inggih punika, Gipsy (Gillian Chung). Ananging sadhèrèkipun Reeve ingkang gadhah nami Helen (Charlene Choi) boten remen kaliyan Gipsy. Ananging Helen ing pungkasanipun tresna kaliyan Kazaf (Edison Chan) inggih punika pangeran vampir kaluargi karajan vampir.[1]

Para paraga Twins Efeect[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ www.indosiar.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)
  2. ^ hkmdb.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)