The Twins Effect

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Twins Effect
The Twins Effect.jpg
Juru arah Dante Lam
Juru gawé Carl Chang
Juru paraga Charlene Choi
Gillian Chung
Ekin Cheng
Edison Chen
Anthony Wong Chau-Sang
Jackie Chan
Juru besut Chan Ki Hop
Suwé
107 menit
Nagara  Hongkong Hong Kong
Rantaman $7.3 yuta
Kalarisan $22.752.488

The Twins Effect inggih punika film ingkang dipunsutradarani déning Dante Lam ingkang dipunrilis ing tanggal 23 Juni 2003. Film punika gadhahi sékuèl inggih punika Twins Effect II. Crita punika dipunwiwiti saking Reeve (Ekin Cheng) inggih punika pambasmi vampir ingkang icalan tiyangipun amargi dipunpejahi vampir, Duke Dekontes (Mickey Hardt). Ananging piyambakipun gadhahi réncang anyar inggih punika, Gipsy (Gillian Chung). Ananging sadhèrèkipun Reeve ingkang gadhahi nami Helen (Charlene Choi) boten remen kalian Gipsy. Ananging Helen ing pungkasanipun tresna kalian Kazaf (Edison Chan) inggih punika pangeran vampir kaluargi krajaan vampir.[1]

Para paraga Twins Efeect[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)www.indosiar.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)
  2. ^ (en)hkmdb.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Twins_Effect&oldid=985932"