The Ticket (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
The Ticket
The Ticket (film).jpg
Film poster
DisutradaraniIdo Fluk
Diprodhuseri
Diskénariyoni
  • Ido Fluk
  • Sharon Mashihi
Dibintangi
Dimusiki
  • Danny Bensi
  • Saunder Jurriaans
SinématografiZack Galler
Dibesut déningPhillip Kimsey
Perusahaan
prodhuksi
  • BCDF Pictures
  • Blackbird
  • Cave Pictures
  • Initiate Productions
  • Liberty Liquid Films
  • Lightstream Entertainment
  • Rush River Entertainment
Dibabar déningShout! Factory
Tanggal metu
Suwéné
98 menit[1]
NagaraAmérikah Sarékat
BasaBasa Inggris

The Ticket ya iku filem drama saka Amérikah Sarékat kang digawé ing taun 2016, disutradarani Ido Fluk, dhedhasar skenario kang dianggit Ido Fluk bareng Sharon Mashihi. Sing maragani film iki ya iku Malin Åkerman, Dan Stevens, Kerry Bishé, Oliver Platt, Liza J. Bennett, lan Skylar Gaertner.

The Ticket diputer kaping pisan ing pahargyan Tribeca Film Festival, tanggal 16 April 2016, lan dibabar kanggo bebrayan ing Amérikah Sarékat ing 7 April 2017, déning Shout! Factory.

Ringkesan[besut | besut sumber]

James, kang nandang tuna netra awit umur 13 taun, nglakoni urip rahayu bareng bojoné, Sam lan puteriné, Jonah. Sawijining dina, dhèwèké matané bisa weruh manèh lan nemu yèn tumor hipofisis kang bisa dioperasi wis nggencèt saraf optik awit dhèwèké isih remaja wis bisa mari alon-alon. Mumet awit saka karahayone ing satengahe bebrayan, James lan Sam nggawé rencana kanggo dina mbesuké. Nanging, James malah nemu awaké wis digawé wuta déning penggayuh cèthèk sadrema kanggo ngoyak kasuksèsan.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Riwayat[besut | besut sumber]

Ing sasi Agustus 2014, Malin Åkerman lan Dan Stevens nyawiji ing film iki, bareng karo Ido Funk kang bakal tumindhak minangka sutradara dhedhasar skenario anggitané bareng karo Sharon Mashihi. Lan Oren Moverman lan Lawrence Inglee didhapuk dadi prodhuser, sawatara Dale Brown, Nick Byasse, lan Katie Heidy nyengkuyung minangka prodhuser èksekutif liwat gendera perusahaan filemè Cave Films, Initiate, lan Liberty Liquid Films.[2] Ing sasi iku uga Oliver Platt lan Kerry Bishé mratelakkè bisa nyawiji ing proyek film.[3] Film iki lumayan manéka warna sambutané. Para kritikus ngalem paraga lan elemen-elemen sinematik, nanging ya gumun kok filem iki katon alon lan gampang dibedhèk dalan critane.[1][4][4][5]

Dibabar[besut | besut sumber]

Filem iki diputer kapisan ana ing pahargyan Tribeca Film Festival tanggal 16 April 2016.[1][4] Ora let suwé saka kuwi, Shout! Factory nuku hak dum filem[6] lan mbabar winatesan liwat video on demand tanggal 7 April 2017.[7]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c Weissberg, Jay (2016-04-25). "'The Ticket' Review: A Blind Man Learns to Live With Sight". Variety. Dibukak ing 2016-08-16.
  2. Deadline Team, The (August 14, 2014). "Malin Akerman Joins 'The Ticket'; Ty Simpkins Heads To 'Meadowland'". Deadline.com. Dibukak ing October 10, 2016.
  3. Yamato, Jen (August 15, 2014). "Avan Jogia Joins James Franco In 'Michael'; Oliver Platt Has 'The Ticket'; Carra Patterson Heads To 'Compton'". Deadline.com. Dibukak ing October 10, 2016.
  4. a b c "Dan Stevens in 'The Ticket': Tribeca Review". The Hollywood Reporter. 2016-04-20. Dibukak ing 2016-08-16.
  5. Smith, Nigel M, "The Ticket review: Dan Stevens goes from blind saint to sighted monster", The Guardian, 18 April 2016.
  6. Busch, Anita (October 10, 2016). "Shout! Factory Acquires 'The Ticket' For 2017 Slate". Deadline.com. Dibukak ing October 10, 2016.
  7. Romano, Nick (February 10, 2017). "Dan Stevens takes a dark turn in The Ticket trailer". Entertainment Weekly. Dibukak ing February 10, 2017.

Pranala njaba[besut | besut sumber]