The King's Speech

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The King's Speech iku sawijining filem drama sajarah Inggris taun 2010 sing disutradarani Tom Hooper lan nminangkakah ditulis déning David Seidler.

Peran[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Wacan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Tom Hooper

Awards for The King's Speech

Cithakan:AcademyAwardBestPicture 2001-2020 Cithakan:BAFTA Best Film 2001-2020 Cithakan:BIFA BestBritishFilm Cithakan:ScreenActorsGuildAward CminangkatMotionPicture 2001-2020

Cithakan:Edward VIII abdication crisis