The House (filem 2017)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The House
Disutradarani Andrew J. Cohen
Diprodhuseri
Ditulis
déning
Dibintangi
Sinématografi Jas Shelton
Dibesut
déning
Evan Henke
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar
déning
Warner Bros. Pictures
Tanggal metu
  • Juni 30, 2017 (2017-06-30)
Nagara United States
Basa Inggris

The House inggih punika filem drama kumedhi saking Amérika Sarékat ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Andrew J. Cohen, adhedhasar skénario anggitanipun piyambak sesarengan kaliyan Brendan O'Brien. Ingkang maragani filem punika antawisipun Will Ferrell, Amy Poehler, Ryan Simpkins, Jason Mantzoukas, Nick Kroll, lan Cedric Yarbrough. Pandamelan filem punika kawiwitan ing surya 14 Sèptèmber 2015 ing Los Angeles. Wondéné pambabaranipun badhé kalaksanan ing surya 30 Juni 2017, déning Warner Bros. Pictures.

Lampahan[besut | besut sumber]

Scott (Ferrell) lan sémahipun (Poehler) sayuk karya kaliyan tangga teparonipun miwiti satunggalipun usaha kasino mboten resmi ingkang dumunung wonten ing sangandhapipun siti amrih saget ngempalaken arta, sasampunipun piyambakipun sami nelasaken ardhana kuliyah kagunganipun putra-putranipun.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing surya 25 Fèbruari 2015 wonten pawartos bilih New Line Cinema sampun menangi lélang hak pangriptan skénario The House anggitanipun Brendan O'Brien lan Andrew J. Cohen, sawatawis Cohen kadhapuk nyutradharani filem punika minangka filem kapisan ing jagat filem. Will Ferrell kadhapuk badhé maragani minangka priya ingkang ndamel kelompok sesarengan kaliyan sémahipun, sesarengan para tangga teparo saperlu ndamel casino mboten resmi ingkang dumunung wonten sangandhapipun siti, sasampunipun piyambakipun sami nelasaken ardhana kuliyah putrinipun.[1] Ferrell lan Adam McKay ngayahi minangka juru damel lumantara Gary Sanchez Productions sesarengan kaliyan Good Universe lan O'Brien.[1][2] Amy Poehler nyawiji wonten punika ing surya 12 juni 2015, maragani minangka sémahipun Ferrell.[2] Ing surya 16 Juni 2015, Jason Mantzoukas ugi nyawiji ing filem, maragani minangka pacanganipun Ferrell.[3] Sawetawis, surya 28 Agustus 2015, Ryan Simpkins kalebetaken ing pratélan juru paraga, minangka putrinipun Poehler.[4] 15 September 2015, Cedric Yarbrough sumadya maragani minangka Reggie Henderson.[5] Semanten ugi tumrap Frank Gerrish ingkang mratélakaken sumadya kadhapuk.[5] 18 Sèptèmber 2015, Rob Huebel dipunlebetaken wonten proyèk punika.[6] Surya 21 Sèptèmber 2015, Allison Tolman lan Michaela Watkins ugi kadhapuk sesarengan Tolman lan Watkins.[7] Dinten punika Nick Kroll ugi nyawiji.[7] Pandamelan filem kawiwitan ing surya 14 Sèptèmber 2015 ing Los Angeles.[8]

Pambabaran[besut | besut sumber]

The House katetepaken badhé dipunbabar surya 30 Juni 2017,[9] namung pungkasanipun Warner Bros. Pictures ngalih ing surya 2 Juni 2017.[10]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Fleming Jr, Mike (February 25, 2015). "New Line Wins Auction For ‘The House'; Will Ferrell To Star In Script By ‘Neighbors’ Duo". deadline.com. Dijupuk June 13, 2015. 
  2. ^ a b Kroll, Justin (June 12, 2015). "Amy Poehler to Co-Star With Will Ferrell in New Line’s ‘The House’". variety.com. Dijupuk June 13, 2015. 
  3. ^ Kit, Borys (June 16, 2015). "Jason Mantzoukas Joining Will Ferrell and Amy Poehler in 'The House'". hollywoodreporter.com. Dijupuk September 20, 2015. 
  4. ^ A. Lincoln, Ross (August 28, 2015). "Ryan Simpkins Joins ‘The House’ With Will Ferrell And Amy Poehler". deadline.com. Dijupuk August 30, 2015. 
  5. ^ a b Pedersen, Erik (September 15, 2015). "Cedric Yarbrough Gambles On Will Ferrell-Amy Poehler Home-Casino Comedy". deadline.com. Dijupuk September 20, 2015. 
  6. ^ A. Lincoln, Ross (September 18, 2015). "Rob Huebel Joins Untitled Will Ferrell-Amy Poelher Casino Comedy". deadline.com. Dijupuk September 20, 2015. 
  7. ^ a b A. Lincoln, Ross (September 21, 2015). "Allison Tolman, Michaela Watkins Join Will Ferrel-Amy Poehler Comedy; LBJ Packs Cast As Production Starts". deadline.com. Dijupuk September 22, 2015. 
  8. ^ "On the Set for 9/18/15: Rian Johnson Calls Action on Star Wars: Episode 8, Ghostbusters & The Magnificent Seven Wrap". ssninsider.com. September 18, 2015. Dijupuk September 20, 2015. 
  9. ^ D'Alessandro, Anthony (March 8, 2016). "Warner Bros. Shifts Release Dates For ‘The Accountant’, ‘Going In Style’ & ‘The House’". Deadline. Dijupuk March 10, 2016. 
  10. ^ McNary, Dave (November 12, 2015). "Will Ferrell-Amy Poehler Comedy ‘The House’ Set for June, 2017". variety.com. Dijupuk November 15, 2015. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]