Jeremy Renner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jeremy Renner
82nd Academy Awards, Jeremy Renner - army mil-66454-2010-03-09-180356.jpg
Lair Jeremy Lee Renner
(1971-01-07) 7 Januari 1971 (umur 45)
Modesto, California, Amérika Sarékat
Pakaryan Aktor
Taun aktif 1995–saiki

Jeremy Renner (lair 7 Januari 1971) yakuwi aktor, produser film, juru rias artis, lan musikus saka Amérika Sarékat. Jeremy Renner kerep main film indie nanging dobrakané lagi muncul mawa film blockbuster Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011) lan The Avengers (2012).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jeremy_Renner&oldid=1100125"