Jeremy Renner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jeremy Renner
82nd Academy Awards, Jeremy Renner - army mil-66454-2010-03-09-180356.jpg
Lair Jeremy Lee Renner
(1971-01-07) Januari 7, 1971 (umur 46)
Modesto, California, Amérika Sarékat
Pakaryan Aktor
Taun aktif 1995–saiki
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.

Jeremy Renner (lair 7 Januari 1971) yakuwi aktor, prodhuser filem, juru rias artis, lan musikus saka Amérika Sarékat. Jeremy Renner kerep main filem indie nanging dobrakané lagi muncul mawa filem blockbuster Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011) lan The Avengers (2012).