The Greatest Showman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Greatest Showman yaiku filem drama musikal sing ditayangke ing bioskop ing saindhenging donya ing taun 2017. Film iki diarahake dening Michael Gracey ing debut sutradara. Film kasebut ditulis dening Jenny Bicks lan Bill Condon lan juru paragane dening Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson lan Zendaya . Film iki diilhami dening crita PT Barnum .

Gambar utama njupuk film kasebut dimulai ing New York City ing November 2016, lan ditayangake ing tanggal 8 Desember 2017 ing Indonesia. Film iki wiwit tayang ing Amerika Serikat tanggal 20 Desember 2017 dening 20th Century Fox lan wis entuk $ 420.4 yuta ing saindhenging donya , dadi film musikal paling larang kaping lima ing kabeh wektu.

The Greatest Showman ditampakanthi ulsan beragam, karo pujian kanggo Jackman lan kabeh pagelaran, musik lan nilai produksi. Ing Golden Globe Awards kaping 75, film kasebut olih nominasi kanggo kategori Best Motion Picture - Musical or Comedy and Best Actor - Musical or Comedy for Jackman. Ing tune "Iki Me", film menang ing Golden Globe Award kanggo kategori Best Original Song lan nominasi Original Song Best ing Academy Awards-90 .[4]

Paraga[besut | besut sumber]

  • Hugh Jackman minangka PT Barnum
  • Zac Efron minangka Phillip Carlyle
  • Michelle Williams minangka Charity Hallett saka Barnum
  • Rebecca Ferguson minangka Jenny Lind
  • Zendaya minangka Anne Wheeler
  • Keala Tetap minangka Lettie Lutz
  • Yahya Abdul-Mateen II minangka WD Wheeler
  • Natasha Liu Bordizzo minangka Deng Yan
  • Paul Sparks minangka James Gordon Bennett
  • Sam Humphrey minangka Charles Stratton
  • Austyn Johnson minangka Caroline Barnum
  • Cameron Seely minangka Helen Barnum
  • Eric Anderson minangka Pak. O'Malley
  • Daniel Everidge minangka Pangeran Leeds
  • Caoife Coleman lan Mishay Petronelli minangka Kembar Albino
  • Shannon Holtzapffel minangka Pangeran Constantine
  • Luciano Acuna Jr. minangka Fedor Jeftichew
  • Danial Son lan Yusaku Komori minangka Chang lan Eng Bunkers
  • Jonathan Redavid minangka Frank Lentini
  • Nick Jantz minangka Jeff Harris
  • Gayle Rankin minangka Ratu Victoria
  • Bakal Swenson minangka Philo Barnum
  • Fredric Lehne minangka Benjamin Hallett
  • Kathryn Meisle minangka Hannah Hallett

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The Greatest Showman". amctheatres.com. Dijupuk November 22, 2017. 
  2. Brent Lang (December 5, 2017). "Hugh Jackman on 'The Greatest Showman,' Saying Goodbye to Wolverine and Turning Down Bond". Variety. Dijupuk December 6, 2017. 
  3. "The Greatest Showman (2017)". Box Office Mojo. Dijupuk April 14, 2018. 
  4. Rubin, Rebecca (December 11, 2017). "Golden Globe Nominations: Complete List". Variety. Dijupuk December 11, 2017. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]