The Fox Family

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
The Fox Family
The Fox Family film poster.jpg
Theatrical poster
Hangul
Hanja
Romanisasi RévisiGumiho Gajok
McCune–ReischauerKumiho Kajok
DisutradaraniLee Hyung-gon
DiprodhuseriShim Jae-myung
Lee Ha-na
Kim Hyeon-cheol
Ditulis déningJeon Hyeon-jin
Park Eun-ah
DibintangiJoo Hyun
Park Jun-gyu
Ha Jung-woo
Park Si-yeon
Ko Joo-yeon
DimusikiBang Jun-seok
Lee Byung-hoon
SinématografiChoi Jin-woong
Dibesut déningGwon Gi-suk
Dibabar déningMK Pictures
Tanggal metu
  • 27 Sèptèmber 2006 (2006-09-27)
Suwéné
102 menit
NagaraKoréa Kidul
BasaBasa Koréa
RantamanUS$3,8 yuta
KalarisanUS$806,638

The Fox Family inggih punika filem sandhiwara musik kumedhi saking Kérea Kidul ingkang kadamel taun 2006. Filem punika dipunsutradarani Lee Hyung-gon, dhedhasar skénario anggitanipun Jeon Hyeon-jin lan Park Eun-ah. Ingkang maragani filem punika antawisipun Joo Hyun, Park Jun-gyu, Ha Jung-woo, Park Si-yeon, lan Ko Joo-yeon. The Fox Family dipunbabar ing surya 27 Sèptèmber 2006 déning MK Pictures. Sasampunipun dipunbabar, filem ingkang ragatipun ngancik ₩3.5 miliar (US$3,8 juta), punika kasil ngempalaken arta US$806,638.[1]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Pambabaran[besut | besut sumber]

The Fox Family dipunbabar kanthi sesarengan ing gedhong-gedhong biyoskup Koréa Kidul ing surya 27 Sèptèmber 2006,[2] lan ing pungkasan panggiyaran kasil mlebet urutan kaping pitu box office lan dipunrawuhi déning pamirsa kathahipun 9,025 tiyang.[3] Filem punika, gunggung pamirsa ingkang mirsani, saking Koréa Kidul, dumugi 202,990 tiyang,[2] kanthi ngempalaken arta (cathetan surya 8 Oktober 2006) dumugi US$806,638.[4] Ing wulan Agustus 2007, The Fox Family dipungiyaraken wonten pahargyan Jecheon International Music & Film Festival ingkang kaping tiga.[5]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Park, Soo-mee. "[DVD Review] Foxes have atrocious pick-up lines". JoongAng Daily, 14 May 2007. Retrieved on 7 December 2008.
  2. a b "Commercial Releases in 2006: Box-Office Admission Results". Koreanfilm.org. Retrieved on 6 December 2008.
  3. "Korean Box Office" (2006.09.29 ~ 2006.10.01). HanCinema. Retrieved on 6 December 2008.
  4. "South Korea Box Office October 6–8, 2006". Box Office Mojo. Retrieved on 6 December 2008.
  5. D'Sa, Nigel. "Jecheon Fest Highlights Music-themed Films". Korean Film Council, 7 August 2007. Retrieved on 7 December 2008.

Pranala njawi[besut | besut sumber]