Parembugan:The Fox Family

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

dipun-giyaraken[besut sumber]

Mbak @Nurulbaitirohmah:, punika kaserat "dipun-giyaraken" mawa "-" antarané n lan g kanggé ngéndhani salah ing pamaos, dados ng. Ing éjaan basa Jawi, pareng nganggé simbul "-" manawi gathuking aksara saged mbingungaken. Nuwun Wirjadisastra (rembugan) 3 Agustus 2017 10.28 (UTC)[wangsuli]