The English Teacher (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The English Teacher nggih punika filem komedi romantis saking Amerika Serikat ingkang kadamel taun 2013.[3] Filem punika dipunarahaken déning Craig Zisk. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Dan Chariton lan Stacy Chariton. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Mathew E. Chausse, Naomi Despress, Ben LeClair, lan Robert Salerno. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Julianne Moore, Greg Kinnear dan Michael Angarano, dan ditulis oleh Dan dan Stacy Chariton. The English Teacher kababar ing surya 26 April 2013. Dumugi pungkasan panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $166,759.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The English Teacher (2013)". Box Office Mojo. Dijupuk August 20, 2013. 
  2. "The English Teacher (2013) – International". Box Office Mojo. Dijupuk January 14, 2014. 
  3. Scott Foundas (May 13, 2013). "Film Review: ‘The English Teacher’". Variety. Dijupuk June 14, 2013. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]