The English Teacher (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The English Teacher
Gambar:English teacher poster.jpg
Poster rilis teatrikal
Disutradarani Craig Zisk
Diprodhuseri Matthew E. Chausse
Naomi Despres
Ben LeClair
Robert Salerno
Ditulis déning Dan Chariton
Stacy Chariton
Dibintangi Julianne Moore
Michael Angarano
Greg Kinnear
Lily Collins
Nathan Lane
Dimusiki Rob Simonsen
Sinématografi Vanja Cernjul
Dibesut déning Myron I. Kerstein
Perusahaan
prodhuksi
Artina Films
Dibabar déning Cinedigm Entertainment
Tribeca Film
Tanggal metu
  • April 26, 2013 (2013-04-26) (Tribeca Film Festival)
  • Mèi 17, 2013 (2013-05-17) (United States)
Suwéné
93 menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Kalarisan $166,759[1][2]

The English Teacher nggih punika filem komedi romantis saking Amerika Serikat ingkang kadamel taun 2013.[3] Filem punika dipunarahaken déning Craig Zisk. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Dan Chariton lan Stacy Chariton. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Mathew E. Chausse, Naomi Despress, Ben LeClair, lan Robert Salerno. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Julianne Moore, Greg Kinnear dan Michael Angarano, dan ditulis oleh Dan dan Stacy Chariton. The English Teacher kababar ing surya 26 April 2013. Dumugi pungkasan panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $166,759.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The English Teacher (2013)". Box Office Mojo. Dijupuk August 20, 2013. 
  2. "The English Teacher (2013) – International". Box Office Mojo. Dijupuk January 14, 2014. 
  3. Scott Foundas (May 13, 2013). "Film Review: ‘The English Teacher’". Variety. Dijupuk June 14, 2013. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]