The Brass Teapot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Brass Teapot nggih punika film komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Ramaa Mosley, adhedhasar saking skénario anggitanipun[2] Tim Macy, piyambakipun panganggit carita cekak ingkang kaangkat ing filem punika.[3] Juru musik ingkang kadhapuk ing filem punika Andrew Hewitt. Para juru paraga ingkang maragani filem punika antawisipun Juno Temple, Michael Angarano, Alexis Bledel, Alia Shawkat, lan Bobby Moynihan.

Filem punika kagiyaraken kaping pisan wonten adicara Toronto International Film Festival surya 8 September 2012. Lajeng dipunbabar wonten gedhung-gedhung bioskop lan video on demand ing surya 5 April 2013.[4][5][6][7]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Bebungah[besut | besut sumber]

  • Mlebet nominasi wonten International Critics' Award (2013)
  • Mlebet nominasi wonten Discovery Award(2013)

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The Brass Teapot (2013)". Box Office Mojo. Dijupuk 29 April 2013. 
  2. "Q&A: The Brass Teapot‘s Juno Temple Talks Indie Movies and Black Magic". Time. 5 April 2013. Dijupuk 29 April 2013. 
  3. Olsen, Mark (14 September 2012). "Magnolia Pictures turns up heat on 'The Brass Teapot'". LA Times. Dijupuk 29 April 2013. 
  4. Matheson, Whitney (22 April 2013). "Now on demand: 'The Brass Teapot'". USA Today. Dijupuk 29 April 2013. 
  5. Rapold, Nicolas (4 April 2013). "Be Careful What You Wish For". New York Times. Dijupuk 29 April 2013. 
  6. "The Brass Teapot (2013)". Film School Rejects. Dijupuk 29 April 2013. 
  7. "Film Review: ‘The Brass Teapot’". Variety. Dijupuk 29 April 2013. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]