Terorisme ing Indonesia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Terorisme ing Indonésia arupa terorisme ing Indonésia sing dilaksanakake déning grup teror Jemaah Islamiyah sing magepokan karo al-Qaeda. Wiwit taun 2002, sawetara "target nagara Kulon" wis diserang. Korban sing tiwas lan tatu ya iku turis mancanagara lan uga padunung Indonésia. Terorisme ing Indonésia diwiwiti taun 2000 kanthi kedadeyan Bom Bursa Efek Jakarta, sabanjure papat serangan gedhe liyane, lan sing paling gedhe ya iku Bom Bali 2002.

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Campaignbox Terrorism in IndonésiaCithakan:Indonésia-stub