Terorisme ing Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Terorisme ing Indonésia arupa terorisme ing Indonésia sing ditindakaké déning grup teror Jemaah Islamiyah sing magepokan karo al-Qaeda. Wiwit taun 2002, sawetara "target nagara Kulon" wis diserang. Kurban sing tiwas lan tatu ya iku turis mancanagara lan uga wong Indonésia. Terorisme ing Indonésia diwiwiti taun 2000 kanthi kedadeyan Bom Bursa Efek Jakarta, sabanjure papat serangan gedhé liyané, lan sing gedhé dhéwé ya iku Bom Bali 2002.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Campaignbox Terrorism in IndonésiaCithakan:Indonésia-stub