Bom Bursa Efek Jakarta

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bom Bursa Efek Jakarta
Lokasi Jakarta, Indonésia
Sasaran Bursa Efek
Jinis serangan bom montor
Tiwas 15

Bom Bursa Efek Jakarta iku serangan teroris marang gedhong Bursa Èfèk Jakarta ing sasi September 2000 (sadina sadurungé pambukaan Olimpiade mangsa panas 2000). Bom montor njeblug ing ruang ngisor lemah Bursa Èfèk Jakarta, njalari rtèngan jeblugan. Akèh-akèhé korban ya iku para supir sing njaga montor karyawan.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Campaignbox Terrorism in IndonésiaCithakan:Indonésia-stub