Bursa Èfèk Jakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Bursa Efek Jakarta
Stock exchange
Diyasa 1912
Kantor gedhé Jakarta, Indonésia
Wong kunci
Erry Firmansyah, Dirut Terakhir
Sana jaringan http://www.jsx.co.id

Bursa Èfèk Jakarta (BEJ) utawa Jakarta Stock Exchange (JSX) iku sawijining bursa saham ing Jakarta, Indonésia. Bursa Èfèk Jakarta minangka salah siji bursa papan kanggo dol-tinuku efek ing Indonésia. Ing tanggal 1 Dhésèmber 2007 Bursa Èfèk Jakarta lan Bursa Èfèk Surabaya digabung lan wiwit ing tanggal 1 Dhésèmber 2007 kanthi jeneng anyar Bursa Èfèk Indonésia.[1][2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]