Bursa Èfèk Jakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bursa Efek Jakarta
Jinis Stock exchange
Diadegaké 1912
Kantor pusat Jakarta, Indonésia
Tokoh wigati Erry Firmansyah, Dirut Terakhir
Situs wèb http://www.jsx.co.id

Bursa Èfèk Jakarta (BEJ) utawa Jakarta Stock Exchange (JSX) iku sawijining bursa saham ing Jakarta, Indonésia. Bursa Èfèk Jakarta minangka salah siji bursa papan kanggo dol-tinuku efek ing Indonésia. Ing tanggal 1 Desember 2007 Bursa Èfèk Jakarta lan Bursa Èfèk Surabaya digabung lan wiwit ing tanggal 1 Desember 2007 kanthi jeneng anyar Bursa Èfèk Indonésia.[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]