Bursa Èfèk Jakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bursa Efek Jakarta
Stock exchange
Diyasa 1912
Kantor gedhé Jakarta, Indonésia
Wong kunci
Erry Firmansyah, Dirut Terakhir
Sana jaringan http://www.jsx.co.id

Bursa Èfèk Jakarta (BEJ) utawa Jakarta Stock Exchange (JSX) iku sawijining bursa saham ing Jakarta, Indonésia. Bursa Èfèk Jakarta minangka salah siji bursa papan kanggo dol-tinuku efek ing Indonésia. Ing tanggal 1 Desember 2007 Bursa Èfèk Jakarta lan Bursa Èfèk Surabaya digabung lan wiwit ing tanggal 1 Desember 2007 kanthi jeneng anyar Bursa Èfèk Indonésia.[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]