Tenggarong, Kutai Kartanegara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tenggarong
Lokasi tenggarong kutai kartanegara.jpg
Peta lokasi Kecamatan Tenggarong
Provinsi Kalimantan Wétan
Kabupatèn Kutai Kartanegara
Jembar wewengkon
Cacah pedunung jiwa
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan


Tenggarong iku Kecamatan lan ibukutha Kabupatèn Kutai Kartanegara, Kalimantan Wétan, Indonesia.

Désa/Kalurahan[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]