Tembung krama inggil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tembung krama inggil iku tembung Jawa kang kanggo ngurmati utawa ngajèni kanthi cara ngluhuraké madyama purusa utawa pratama purusa. Tegesing tembung inggil iku 'dhuwur' utawa 'luhur'.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Suwadji 2013, kk. 8-9.

Rujukan[besut | besut sumber]