Tegallalang, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegallalang
Kacamatan
Tegallalang kapernah ing Bali
Tegallalang
Tegallalang
Tegallalang kapernah ing Indonésia
Tegallalang
Tegallalang
Koordhinat: 8°24′08″S 115°17′33″E / 8.40211°S 115.29261°E / -8.40211; 115.29261Koordhinat: 8°24′08″S 115°17′33″E / 8.40211°S 115.29261°E / -8.40211; 115.29261
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.06

Tegallalang iku kacamatan ing Kabupatèn Gianyar.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kabupatèn Gianyar