Takagi Wataru

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Disambig.svg
Kanggé kaginan sanès saking tokoh jroning seri Detéktif Conan kang nduwèni jeneng Takagi Wataru, pirsani Takagi Wataru (Detéktif Conan)
Wataru Takagi
150px|alt=
Wataru Takagi
Lair 25 Juli 1966 (umur 49)
Prefektur Chiba, Jepang
Pangawaean Seiyū, aktor panggung
Taun aktif 1987 - sekarang

Wataru Takagi (高木 渉 Takagi Wataru?) (lair ing Prefektur Chiba, Jepang, 25 Juli 1966; umur 49 taun) punika piyantun seiyū lan aktor panggung kabangsaan Jepang saka prefektur Chiba. Panjenenganipun sapunika affliasi minangka Arts Vision.


Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Takagi_Wataru&oldid=984557"