Takagi Wataru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg
Kanggé kaginan sanès saking tokoh jroning seri Detéktif Conan kang nduwèni jeneng Takagi Wataru, pirsani Takagi Wataru (Detéktif Conan)
Wataru Takagi
150px|alt=
Wataru Takagi
Lair (1966-07-25) 25 Juli 1966 (umur 50)
Prefektur Chiba, Jepang
Pangawaean Seiyū, aktor panggung
Taun aktif 1987 - sekarang

Wataru Takagi (高木 渉 Takagi Wataru?) (lair ing Prefektur Chiba, Jepang, 25 Juli 1966; umur 50 taun) punika piyantun seiyū lan aktor panggung kabangsaan Jepang saka prefektur Chiba. Panjenenganipun sapunika affliasi minangka Arts Vision.


Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Takagi_Wataru&oldid=1093278"