Takagi Wataru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Disambig variants icon.svg
Wataru Takagi
150px|alt=
Wataru Takagi
Lair (1966-07-25) Juli 25, 1966 (umur 52)
Prefektur Chiba, Jepang
Pangawaean Seiyū, aktor panggung
Taun aktif 1987 - sekarang

Wataru Takagi (高木 渉 Takagi Wataru?) (lair ing Prefektur Chiba, Jepang, 25 Juli 1966; umur 52 taun) punika piyantun seiyū lan aktor panggung kabangsaan Jepang saka prefektur Chiba. Panjenenganipun sapunika affliasi minangka Arts Vision.


Pranala njaba[besut | besut sumber]