Syam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Syam bisa tegesé:

Jeneng[besut | besut sumber]

Panggonan[besut | besut sumber]

  • Papan panggonan sing saiki wujud nagara Suriah