Susu rasa gedhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banana Flavored Milk
Bananamilk.jpg
Banana Flavored Milk
TipeMilk
PabrikBinggrae
Negara asalSouth Korea
Wiwit digawé1974
ColorLight yellow
Banana Flavored Milk
Bananamilk.jpg
Banana Flavored Milk
TipeMilk
PabrikBinggrae
Negara asalSouth Korea
Wiwit digawé1974
ColorLight yellow

Susu Rasa Pisang ( Koréa: 바나나맛 우유 ) minangka wedang susu Korea Selatan sing diproduksi dening Binggrae ing Korea. [1] [2] [3] Jeneng "Susu Mat Pisang" (basa Koréa: 바나나맛 우유 ) ing basa Korea diterjemahake minangka Susu Rasa Pisang . [2] [3]


Referensi[besut | besut sumber]

  1. Jung, Alex (13 October 2011). "20 delicious Korean drinks". Dibukak ing 6 October 2015.
  2. a b Limb, Jae-un (7 November 2014). "Long time friend, banana milk fills your heart". Dibukak ing 6 October 2015.
  3. a b Lee, Hoonkyo (5 May 2012). "Banana Flavored Milk from Korea". Seoul Colors. Dibukak ing 6 November 2015. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "seoulcolors" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda