Susu kocok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Milkshake
Strawberry milkshake.jpg
A Johnny Rockets strawberry milkshake topped with whipped cream and strawberry syrup
Jeneng liyanéThick shake, frappe
JinisBeverage
Panggonan asalUnited States
Woworan pokokMilk, ice cream, and flavorings or sweeteners
Buku masakan: Milkshake  Médhia: Milkshake

Milkshake, utawa mung goyang, minangka salah sawijining ombenan sing biasane digawe nganggo campuran susu, es krim, lan rasa utawa rasa legi kayata butterscotch, saus karamel, sirup coklat, sirup buah, utawa woh utuh dadi campuran sing kenthel, legi, adhem.