Surya Saputra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Surya Saputra

Surya Saputra ya iku artis Indonésia lanang kang lair ing Ciputat nalika tanggal 5 Juli taun 1975.[1] Surya Saputra kalebu artis kang nganut agama Islam Surya Saputra tau nikah karo penyanyi R&B, ya iku Dewi Sandra.[1]

Sinétron kang tau dibintangi, kaya ta: Air Mata Ibu, Cerita Cinta, Remaja Lima, Cinta Abadi, Romanika 21, Strawberry, Metropolis 2, Senyuman Ananda lan sinétron kang paling anyar Arisan! THE SERIES. Film-filem kang suksès kaya ta, Janji Joni, Gie, Untuk REna, Arisan!, Belahan Jiwa lan filem kang anyar, Long Road to Heaven (2007), ing kono dhèwèké dadi téroris bom Bali, Hambali.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Sinétronografi[besut | besut sumber]

Sinétron kang tau digarap Surya Saputra ya iku:[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film layar lebar kang tau dimainaké Surya Saputra ya iku:[2]

Préstasi[besut | besut sumber]

Préstasi kang tau diéntukaké déning Surya Saputra ya iku:[2]

  • Ingkang maragani Pembantu Pria Terbaik FFI taun 2004 (Film Arisan!)‎
  • Duta WWF

Cathetan suku[besut | besut sumber]