Sumay, Tebo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumay
Kacamatan
NagaraIndonésia
ProvinsiJambi
KabupatènTebo
Kodhe laladan
administrasi
15.09.05

Sumay iku kacamatan ing Kabupatèn Tebo, Jambi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Sumay, Tebo Cithakan:Kabupatèn Tebo