Menyang kontèn

Sukasada, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sukasada
Kacamatan
Sukasada kapernah ing Bali
Sukasada
Sukasada
Sukasada kapernah ing Indonesia
Sukasada
Sukasada
Koordhinat: 8°11′31″S 115°06′16″E / 8.19207°S 115.10436°E / -8.19207; 115.10436Koordhinat: 8°11′31″S 115°06′16″E / 8.19207°S 115.10436°E / -8.19207; 115.10436
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
Kodhe laladan
administrasi
51.08.05

Sukasada iku kacamatan ing Kabupatèn Buleleng.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Kabupatèn Buleleng