Strudel apel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Apple strudel
Strudel.jpg
JinisPastry
Panggonan asalAustria
Tlatah utawa prajaVienna
Woworan pokokTepung, minyak utawa mentega, apel
Buku masakan: Apple strudel  Médhia: Apple strudel

Strudel apel (basa Jerman: Apfelstrudel  ; basa Ceko: štrúdl ) yaiku strudel tradisional Wina, jajanan sing kawentar ing Austria, Bavaria, Italia Lor lan ing pirang-pirang negara liyane ing Eropa sing sadurunge dadi Kakaisaran Austro-Hongaria (1867-1918).