Stevie Bonsapia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stevie Bonsapia
Katerangan priangga
Jeneng dawa Stevie Glory Melianus Bonsapia
Dhuwur 1.67 m (5 ft 5 12 in)
Posisi main Glandhang
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006kini Indonésia Persipura Jayapura
Tim nasional
2011- Indonésia Indonésia U-23 4(2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Stevie Bonsapia (lair ing Indonésia, 10 Mèi 1988; umur 31 taun) salah sawijining juru main bal-balan Indonésia kang duwé posisi dadi glandhang. Saiki Stevie main ing Persipura Jayapura.

Karier[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Stevie Bonsapia main kanggo Persipura Jayapura wiwit taun 2006 kanthi saiki.

Internasional[besut | besut sumber]

Stevie Bonsapia main ing U-23 Indonésia, minangka mbela Indonésia sajeroning cabang ulah raga bal-balan ing SEA Games 2009.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat SEA Games 2011 Indonésia