Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (Jawa 'Walesan sang Sith') ya iku filem terusané saka filem Star Wars nalika sèri Star Wars Episode II: Attack of the Clones lan Star Wars Episode I: The Phantom Menace[1]. Film iki uga cariyos kaping enem, nalika sabanjuré lima sèri liyané. Star Wars Episode III: Revenge of the Sith iki disutradarai kaliyan George Lucas[2]. Sanes cariyos kaya ta sèri sadurung-sadurungé, Cariyos iki luwih diuripi saka tarungé Jedi kaliyang wadyabala-wadyabala Dart Vader[3]. Star Wars ingkang episode kaping telu iki didamel nalika ing jaman modern. Amarga tèknologi nalika taun biyèn durung sangar.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Catethan Suku[besut | besut sumber]

  1. "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)". Box Office Mojo. Dijupuk 8 November 2012. 
  2. Newsday: "Fast Chat: James Earl Jones",8 November 2012
  3. "Episode III Easter Egg Hunt". StarWars.com. Diarsip saka sing asli ing |archive-url= butuh |archive-date= (pitulung). Dijupuk 8 November 2012.