Star Wars Episode II: Attack of the Clones

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Star Wars Episode II:
Attack of the Clones
Star Wars Episode 2.jpg
Gambar Poster déning Star Wars episode 2
Sutradhara George Lucas
Prodhuser Rick McCallum
George Lucas
Juru adegan George Lucas
Jonathan Hales
Juru carita George Lucas
Paraga Ewan McGregor
Natalie Portman
Hayden Christensen
Samuel L. Jackson
Christopher Lee
Temuera Morrison
Ian McDiarmid
Pamusik John Williams
Sinématografi David Tattersall
Pambesut Ben Burtt
Kumpeni
pamrodhuksi
Dhistributhor 20th Century Fox
Surya babaran
16 Mei 2002
Wektu main
142 menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $120 yuta
Kalarisan $649.398.328

Star Wars Episode II: Attack of the Clones (Jawa 'Tempuhan Para Klon') iku sawijining film Amérika Sarékat wetonan taun 2002. Film iki bagéan saka sérial Star Wars nomer kapindho (minangka prékuel iki film kaping 5).