Star Wars Episode II: Attack of the Clones

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Star Wars Episode II:
Attack of the Clones

Gambar Poster dening Star Wars episode 2
Sutradara George Lucas
Produser Rick McCallum
George Lucas
Skrip (skénario) déning George Lucas
Jonathan Hales
Carita déning George Lucas
Paraga Ewan McGregor
Natalie Portman
Hayden Christensen
Samuel L. Jackson
Christopher Lee
Temuera Morrison
Ian McDiarmid
Musik déning John Williams
Sinématografi David Tattersall
Panyunting Ben Burtt
Studio Lucasfilm
Distributor 20th Century Fox
Tanggal rilis 16 Mei 2002
Durasi 142 menit
Negara Amerika Serikat
Basa Inggris
Anggaran $120 yuta
Bathi reged $649.398.328

Star Wars Episode II: Attack of the Clones (Jawa 'Tempuhan Para Klon') iku sawijining film Amérika Sarékat wetonan taun 2002. Film iki bagéan saka sérial Star Wars nomer kapindho (minangka prékuel iki film kaping 5).