Star Wars Episode II: Attack of the Clones

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Star Wars Episode II:
Attack of the Clones
Star Wars Episode 2.jpg
Gambar Poster déning Star Wars episode 2
Juru arah George Lucas
Juru gawé Rick McCallum
George Lucas
Juru adegan George Lucas
Jonathan Hales
Juru carita George Lucas
Juru paraga Ewan McGregor
Natalie Portman
Hayden Christensen
Samuel L. Jackson
Christopher Lee
Temuera Morrison
Ian McDiarmid
Juru musik John Williams
Sinématografi David Tattersall
Juru besut Ben Burtt
Kongsi
panggawé
Juru dum 20th Century Fox
Tanggal babar
16 Mei 2002
Suwé
142 menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $120 yuta
Kalarisan $649.398.328

Star Wars Episode II: Attack of the Clones (Jawa 'Tempuhan Para Klon') iku sawijining film Amérika Sarékat wetonan taun 2002. Film iki bagéan saka sérial Star Wars nomer kapindho (minangka prékuel iki film kaping 5).