Stadhion Ibrox

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Stadhion Ibrox
Nama lama Ibrox Park
Lokasi Glasgow, Sekotlan
Dibuka 1899
Pemilik Rangers F.C.
Permukaan Suket karo suket tiron
Arsitèk Archibald Leitch (1928)
The Miller Partnership (1978–81)
Gareth Hutchison (1990–91)
Kapasitas 50,817
Pemakai
Rangers F.C.

Stadhion Ibrox kuwi jeneng stadhion bal-balan sing manggon nèng Glasgow, Karajan Manunggal. Stadhion iki wiwit dibukak taun 1899. Nalika 2 April 1902 stadhion iki pernah dinggo tanding Inggris. Stadhion iki salah siji stadhion sing gedhé dhéwé ènèk Karajan Manunggal. Stadhion iki nomer telu gedhé dhéwé nèng Skotlan. Kapasitasé kanggo 50.817 pamirsa. Stadhion iki minangka markas klub Rangers F.C..