Squamata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Squamata
Filipijnse watervaraan.jpg
Varanus salvator
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Sauropsida
Ordho: Squamata
Oppel, 1811
Subordo

pirsani tèks

World.distribution.sauria.1.png
Panyebaran Squamata

Squamata iku ordo reptil, kapérang saka kadhal lan ula. Anggota ordo iki dibédakaké saka kulité.

Ordo iki kapérang dadi telu subordo:

Pranala njaba[besut | besut sumber]