Squamata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Squamata
Varanus salvator
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Sauropsida
Ordo: Squamata
Oppel, 1811
Subordo

pirsani tèks

Panyebaran Squamata

Squamata iku ordo reptil, kapérang saka kadhal lan ula. Anggota ordo iki dibédakaké saka kulité.

Ordo iki kapérang dadi telu subordo:

Pranala njaba[besut | besut sumber]