Menyang kontèn

Sop bakso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Sup bakso yaiku salah sawijining jinis olahan saka sup sing digawe nganggo bakso, digodhog karo macem-macem bahan liyane. Sup bakso klasik kasusun saka duduh kaldu sing cetha, asring nganggo potongan utawa bakso kabeh karo sayuran; tambahan umum yaiku pasta (contone, mie, sanajan meh kabeh wujud bisa digunakake), pangsit, utawa biji-bijian kayata beras lan barley . Maneka warna daging kang digunakake, kayata daging sapi, wedhus, [1] daging babi lan unggas.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hoffman, S.; Wise, V. (2013). Bold: A Cookbook of Big Flavors. Workman Publishing Company. kc. 59. ISBN 978-0-7611-7863-7. Dibukak ing January 9, 2019.