Misua

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Misua
Misua noodles.jpg
Fried misua noodles
JinisChinese noodles
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaFujian
Woworan pokokWheat flour
Buku masakan: Misua  Médhia: Misua

Misua ( Chinese ) (uga dieja mee sua utawa miswa ) minangka maneka mi asin sing tipis banget sing digawe saka glepung gandum . Asale saka Fujian, China . Mie beda karo mifen (bihun beras) lan mi cellophane amarga varietas kasebut dumadi saka beras lan kacang mung .