Mihun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rice vermicelli
Rice vermicelli.jpg
Strands of rice vermicelli
Jeneng liyanéRice noodles, rice sticks
JinisRice noodles
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaEast Asia, Indian subcontinent, and Southeast Asia
Woworan pokokRice
VariasiGuilin mǐfěn
Buku masakan: Rice vermicelli  Médhia: Rice vermicelli
Mihun
Jeneng Cina
Cina 米粉

Cithakan:Infobox Chinese/VietnameseCithakan:Infobox Chinese/Thai

Mihun
Nama Jepang
Kana: ビーフン (bīfun)
Jeneng msa
msabihun
Jeneng Filipino
tglbihon
Jeneng tam
tamசேவை (sevai)

Mihun yaiku bentuk mi sing lancip. [1] Kadhangkala diarani mie beras utawa tongkat beras, nanging ora kudu dibedakake karo mi cellophane, jinis bihun Asia sing beda-beda digawe saka pati mung kacang utawa pati beras tinimbang pari-parian liyané.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Lori Alden (2005). "Asian Rice Noodles". Dibukak ing November 4, 2011.