Song Hye Gyo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Song Hye Gyo
Song hye gyo.jpg
Pratélan latar wuri
Paraban Woodpecker, Hejgyo, Yookgyo, Hakkyo
Saka Daegu, Koréa Kidul
Mangsa akarya 1996–present
Labèl Eden9 Entertainment
Sana jaringan www.songhyekyo.co.kr

Song Hye-Gyo
Alihaksara sing Disampurnakaké Song Hye-gyo
McCune–Reischauer Song Hye-kyo
Korean name
Hangul
Hanja

Song Hye Gyo (lair ing Koréa Kidul, 22 Novèmber 1981; umur 36 taun), inggih punika salah satunggalipun aktris lan modhèl saking Koréa Kidul. Drama Koréa ingkang misuwur inggih punika Auntumn In My Heart, All In, lan Full House.

Karir[besut | besut sumber]

Karir Song Hye Gyo dipunwiwiti saking drama Auntumn in My Heart ingkang dipunperananken piyambakipun kalih Song Seun Hun lan Woon Bin ingkang ndadosaken piyambakipun misuwur ing Asia. Kados punika wonten drama All In kalih aktor Lee Byung Hun. Lan drama Full House ingkang dipunperanaken kalih Rain.

Drama[besut | besut sumber]

Drama ingkang dipunperanaken déning Song Hye Gyo inggih punika:

Film[besut | besut sumber]

Film saking Song Hye Gyo inggih punika:

Sapanunggalipun filem punika Song Hye Gyon dipunpasangaken kalih Hyun Bin, The World They Live In, drama TV My Name Is Kim Sam Soon.[2]

Panghargyan[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 28 agustus 2011)
  2. ^ www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]