Song Hye Gyo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Song Hye Gyo
Song hye gyo.jpg
Pratélan latar wuri
ParabanWoodpecker, Hejgyo, Yookgyo, Hakkyo
SakaDaegu, Koréa Kidul
Mangsa akarya1996–present
LabèlEden9 Entertainment
Sana jaringanwww.songhyekyo.co.kr

Song Hye-Gyo
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaSong Hye-gyo
McCune–ReischauerSong Hye-kyo
Korean name
Hangul

Song Hye Gyo (lair ing Koréa Kidul, 22 Novèmber 1981; umur 37 taun), inggih punika salah satunggalipun aktris lan modhèl saking Koréa Kidul. Drama Koréa ingkang misuwur inggih punika Auntumn In My Heart, All In, lan Full House.

Karir[besut | besut sumber]

Karir Song Hye Gyo dipunwiwiti saking drama Auntumn in My Heart ingkang dipunperananken piyambakipun kalih Song Seun Hun lan Woon Bin ingkang ndadosaken piyambakipun misuwur ing Asia. Kados punika wonten drama All In kalih aktor Lee Byung Hun. Lan drama Full House ingkang dipunperanaken kalih Rain.

Drama[besut | besut sumber]

Drama ingkang dipunperanaken déning Song Hye Gyo inggih punika:

Film[besut | besut sumber]

Film saking Song Hye Gyo inggih punika:

Sapanunggalipun filem punika Song Hye Gyon dipunpasangaken kalih Hyun Bin, The World They Live In, drama TV My Name Is Kim Sam Soon.[2]

Panghargyan[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 28 agustus 2011)
  2. www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]