Smažený sýr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Smažený sýr
Smazeny syr smazeni prvni strana.jpg
Smažený sýr being fried in oil
Panggonan asalCzechoslovakia
Woworan pokokCheese, flour, eggs, bread crumbs
Buku masakan: Smažený sýr  Médhia: Smažený sýr

Smažený sýr ( Czech pronunciation: [ˈSmaʒɛniː ˈsiːr] ) utawa vyprážaný syr ( pangucap cara Slowak: [ˈʋipɾaːʒaniː ˈsiɾ] ) - kalorone tegese "keju goreng" - minangka panganan adhedhasar keju Ceko lan Slowak [1] sing akeh dikonsumsi ing kaloro negara ing negara bagian Czechoslovakia kasebut . Minangka panganan jalanan umum ing kaloro negara kasebut.

Mirip karo Mozzarella Italia ing Carrozza . Piring kasebut uga bisa disiyapake nganggo irisan ham tipis sing dipasang ing antarane rong irisan keju, lan ing toko panganan cepat saji Ceko asring disajikake ing sandwich - ing bab sing padha karo roti hamburger .

Keju Gruyère goreng / Switserlan, disajekake karo saus tartar lan salad sisi

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Kraig, B.; Sen, C.T. (2013). Street Food Around the World: An Encyclopedia of Food and Culture. ABC-CLIO. p. 109. ISBN 978-1-59884-955-4. Dibukak ing March 27, 2018.