Slavonic Channel International

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SCI (Slavonic Channel International)
SCI logo.png
Diluncuraké14 Dhésèmber 1994
Sing duwéIvanenko V. V.
Kantor pusatUkraina Kiev, Ukraina
Situs webhttp://slav.tv
Kasumadyan
Siaran satelit
SES Sirius12090 H 27500
SES Astra12075 H 27500

SCI utawa Slavonic Channel International iku stasiun televisi Ukraina sing mligi kanggo muter acara-acara sing magepokan karo budaya. SCI sepisanan ngangkasa tanggal 14 Dhésèmber 1994.

Pranala njaba[besut | besut sumber]