Sindhangwangi, Majalengka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sindangwangi
Kabupatèn
Majalengka
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Désa/Kalurahan
---/---

Sindangwangi iku kacamatan ing kabupatèn Majalengka, Jawa Barat.

Padésan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Majalengka