Simone Zaza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simone Zaza
Simone Zaza.jpg
Zaza ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Simone Zaza[1]
Tanggal lair (1991-06-25) 25 Juni 1991 (umur 28)
Papan lair Policoro, Italy
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)[2][3]
Posisi main Striker
Katerangan klub
Tim saiki
Valencia
Angka 9
Karir nom
1997–2002 Stella Azzurra Bernalda
2002–2006 Valdera
2006–2008 Atalanta
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2010 Atalanta 3 (0)
2010–2013 Sampdoria 2 (0)
2011–2012Juve Stabia (loan) 4 (0)
2012Viareggio (loan) 18 (11)
2012–2013Ascoli (loan) 35 (18)
2013 Juventus 0 (0)
2013–2015 Sassuolo 64 (20)
2015–2017 Juventus 19 (5)
2016–2017West Ham United (loan) 8 (0)
2017Valencia (loan) 20 (6)
2017– Valencia 15 (10)
Tim nasional
2007 Italy U16 3 (0)
2007 Italy U17 2 (0)
2009–2010 Italy U19 1 (0)
2014– Italy 16 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10 January 2018.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 04:18, 20 November 2016 (UTC)

Simone Zaza (palafalan jroning basa Italia: [siˈmoːne dˈdzaddza]; lair 25 juni 1991) iku sawijining pemain bal-balan italia profesional sing main minangka striker kanggo klub spanyol, Valencia CF lan tim nasional italia.[4]

Zaza miwiti profésional klub karir karo Italia ing taun 2008, ing ngendi panjenenganipun tetep kanggo ing rong mangsa. Ing taun 2010, dhèwèké pindhah menyang Sampdoria, ing ngendi dhèwèké dikirim ing silihan disebutaké kanggo Juve Stabia, Viareggio lan Ascoli. Ing 2013, piyambakipun kagabung Kewarganegaraané, lan ing 2015, Juventus. Ing mangsa page karo terakhir klub, kang langsung menang domèstik pindho. Ing tingkat internasional, Zaza digawé senior kang debut kanggo Italia ing 2014, lan tindak ing kanggo makili para bangsa ing UEFA Euro 2016.[4]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Squads for 2016/17 Premier League confirmed". Premier League. 1 September 2016. Dijupuk 11 September 2016. 
  2. "Simone Zaza". juventus.com. Diarsip saka sing asli ing 2015-10-05. 
  3. Valencia profile
  4. a b Simone Zaza(dipunundhuh tanggal 28 Januari 2018)