Silence (filem 2016)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Silence
DisutradaraniMartin Scorsese
Diprodhuseri
Diskénariyoni
AdhedhasarSilence
déning Shūsaku Endō
Dibintangi
Dimusiki
  • Kim Allen Kluge
  • Kathryn Kluge
SinématografiRodrigo Prieto
Dibesut déningThelma Schoonmaker
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningParamount Pictures
Tanggal metu
Suwéné
161 minit[2]
Nagara
  • Amerika Sarekat
  • Taiwan
  • Meksiko[3]
Basa
  • Inggris
  • Jepang
Rantaman$50 juta[4][5]
Kalarisan$23.7 yuta[6]

Silence yaiku filem drama periode sajarah taun 2016 sing disutradharani dening Martin Scorsese lan ditulis dening Jay Cocks lan Scorsese, adhedhasar novel taun 1966 berjudhul padha dening Shūsaku Endō. Filem kasebut dibintangi dening Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Tadanobu Asano lan Ciarán Hinds.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Verdi Productions". Verdifilms.com. Diarsip saka sing asli ing January 9, 2017. Dibukak ing January 14, 2017. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  2. "Silence (15)". British Board of Film Classification. December 12, 2016. Diarsip saka sing asli ing December 20, 2016. Dibukak ing January 14, 2017. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  3. Peter Debruge (December 10, 2016). "Film Review: Martin Scorsese's 'Silence'". Variety. Diarsip saka sing asli ing January 4, 2017. Dibukak ing January 4, 2017. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  4. "Box Office: 'Hidden Figures' Dominates MLK Weekend as 'Live by Night,' 'Monster Trucks,' 'Silence' Collapse". Variety. Dibukak ing August 4, 2017.
  5. "Box-Office Pileup: Three Major Films Crash and Burn in Same Weekend". The Hollywood Reporter. January 13, 2017. Dibukak ing August 4, 2017.
  6. "Silence (2016)". Box Office Mojo. Dibukak ing August 9, 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]