Siegfried & Roy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Siegfried & Roy, 2012

Siegfried & Roy (lair ing Jerman, 13 Juni 1939; umur 81 taun / lair ing Jerman, 3 Oktober 1944 – pati 8 Mèi 2020 ing umur 75 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Jerman.

Cathetan suku[besut | besut sumber]