Sherlock Gnomes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sherlock Gnomes
Gambar:Sherlock Gnomes.png
Poster film
DisutradaraniJohn Stevenson[1]
Diprodhuseri
DiskénariyoniBen Zazove
Carita déning
AdhedhasarRomeo and Juliet
déning William Shakespeare
Sherlock Holmes
déning Sir Arthur Conan Doyle
Dibintangi
DimusikiChris Bacon
Dibesut déning
  • Prakash Patel
  • Mark Solomon
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningParamount Pictures
Tanggal metu
  • Maret 23, 2018 (2018-03-23) (Amerika Serikat)
Suwéné
86 Menit
Nagara
  • Amerika Serikat
  • Inggris
BasaInggris
Rantaman$59 Juta[2]
Kalarisan$20.9 Juta[2]

Sherlock Gnomes nggih punika Filem animasi tigang dimensi komputer saking Amerika Serikat ingkang kadamel taun 2018. Filem punika kaarahaken déning John Stevenson. Wondéné para juru paraga ingkang kapracaya sami maragani filem punika antawisipun James McAvoy, Emily Blunt, Johnny Depp lan taksih kathah sanèsipun.. Filem lelajengan saking Gnomeo & Juliet (2011) punika dipunbabar ing surya 23 Maret 2018 kagem sagung pamirsa ing Amerika Serikat. Dumugi surya 31 Maret 2018, filem punika sampun kasil ngempalaken arto dumugi $20.9 yuta.

Panyulih swanten[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Fleming, Mike (September 5, 2012). "John Stevenson Tapped To Direct 'Gnomeo & Juliet' Sequel 'Sherlock Gnomes'". ComingSoon.net. Dijupuk March 8, 2012. 
  2. a b "Sherlock Gnomes (2018)". Box Office Mojo. Dijupuk March 28, 2018. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]