Setatsiyun Kusatsu (Shiga)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kusatsu

草津駅
JR Kusatsu Station West Side.jpg
Lawang mlebu kulon Setatsiyun Kusatsu ing Oktober 2007
Lokasi1-1-16 Shibukawa, Kusatsu-shi, Shiga-ken 525-0026
Jepang
Koordinat35°01′20″N 135°57′42″E / 35.022351°N 135.961733°E / 35.022351; 135.961733Koordhinat: 35°01′20″N 135°57′42″E / 35.022351°N 135.961733°E / 35.022351; 135.961733
OperatorJR logo (west).svg JR West
Jalur
Letak dari pangkal45.5 km saka Maibara
Jumlah peron3 peron pulo
Jumlah jalur8
Informasi lain
Kode stasiunJR-A24
Situs webURL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata.
Sejarah
Dibuka01 Juli 1889 (1889-07-01)
Penumpang
FY201929,569 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kusatsu kapernah ing Shiga Prefecture
Setatsiyun Kusatsu
Setatsiyun Kusatsu
Lokasi di Shiga Prefecture
Setatsiyun Kusatsu kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kusatsu
Setatsiyun Kusatsu
Setatsiyun Kusatsu (Jepang)
Lawang mlebu wetan Setatsiyun Kusatsu ing Oktober 2007

Setatsiyun Kusatsu (草津駅 Kusatsu-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Kusatsu, Prefektur Shiga, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kusatsu dilayani dening bagean Jalur Biwako saka Jalur Utami Tōkaidō, lan nduweni adoh 45.5 kilometer saka Maibara lan 491.4 kilometer saka Tokyo. Setatsiyun kasebut uga dilayani dening Jalur Kusatsu lan nduweni adoh 36.7 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Tsuge.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kusatsu (Shiga) ing Wikimedia Commons

  • URL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata. (in Japanese)

Cithakan:Jalur Kusatsu