Menyang kontèn

Setatsiyun Ōmi-Hachiman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ōmi-Hachiman

近江八幡駅
Gapura lor Setatsiyun Ōmi-Hachiman
LokasiTakakai-cho Ōmihachiman-shi, Shiga-ken 523-0891
Jepang
Koordinat35°07′22″N 136°06′10″E / 35.1228835°N 136.1027527°E / 35.1228835; 136.1027527Koordhinat: 35°07′22″N 136°06′10″E / 35.1228835°N 136.1027527°E / 35.1228835; 136.1027527
Operator
Jalur
Letak dari pangkal28.4 km saka Maibara
Jumlah peron1 peron samping + 2 peron pulo
Informasi lain
Kode stasiunJR-A19, OR21
Sejarah
Dibuka1 Juli 1889,
Nama sebelumnyaHachiman; Shin-Hachiman (nganti 1919)
Penumpang
FY201917,734 per dina (JR)
2,703 per dina (Ohmi)
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Ōmi-Hachiman (近江八幡駅 Ōmi-Hachiman-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Ōmihachiman, Shiga, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West) lan operator sepur swasta Ohmi Railway.

Setatsiyun Ōmi-Hachiman dilayani dening Jalur Biwako saka Jalur Utami Tōkaidō, lan nduweni adoh 28.4 kilometer saka Maibara lan 474.3 kilometer saka Tokyo. Setatsiyun kasebut uga dilayani dening Jalur Yōkaichi lan nduweni adoh 9.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Yōkaichi.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Ōmi-Hachiman Station ing Wikimedia Commons

Cithakan:Shiga-railstation-stub