Menyang kontèn

Setatsiyun Ōtsu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ōtsu

大津駅
Bagean lor Setatsiyun Ōtsu, Agustus 2010
Lokasi1 Kasugachō, Ōtsu-shi, Shiga-ken 520-0055
Jepang 35°00′11″N 135°51′54″E / 35.0030°N 135.8649°E / 35.0030; 135.8649Koordhinat: 35°00′11″N 135°51′54″E / 35.0030°N 135.8649°E / 35.0030; 135.8649
OperatorJR West
Jalur Jalur Biwako
Letak dari pangkal57.7 km saka Maibara
Jumlah peron2 peron pulo
Informasi lain
Kode stasiunJR-A29
Sejarah
Dibuka15 Juli 1880
Penumpang
201917,358
Lokasi pada peta
Setatsiyun Ōtsu kapernah ing Shiga Prefecture
Setatsiyun Ōtsu
Setatsiyun Ōtsu
Lokasi di Shiga Prefecture
Setatsiyun Ōtsu kapernah ing Jepang
Setatsiyun Ōtsu
Setatsiyun Ōtsu
Setatsiyun Ōtsu (Jepang)

Setatsiyun Ōtsu (大津駅 Ōtsu-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Ōtsu, Prefektur Shiga, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Ōtsu dilayani dening bagean Jalur Biwako saka Jalur Utami Tōkaidō, lan nduweni adoh 57.7 kilometer saka Maibara lan 503.6 kilometer saka Tokyo.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Ōtsu ing Wikimedia Commons