Setatsiyun Kaminoshō

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kaminoshō

上ノ庄駅
Setatsiyun Kaminoshō
LokasiKaminoshō-cho 865, Matsusaka, Mie
(三重県松阪市上ノ庄町865)
Jepang
OperatorCentral Japan Railway Company
JalurJalur Meishō
Penghubung antarmoda
Sejarah
Dibuka1960
Penumpang
20118 per dina

Setatsiyun Kaminoshō (上ノ庄駅 Kaminoshō-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing Matsusaka, Prefektur Mie, Jepang. Setatsiyun kasebut nduweni adoh 4.2 kilometer saka terminus Jalur Meishō ing Setatsiyun Matsusaka.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Koordhinat: 34°35′53″N 136°29′58″E / 34.5980°N 136.4994°E / 34.5980; 136.4994


Cithakan:Mie-railstation-stub