Menyang kontèn

Setatsiyun Gongemmae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Gongemmae

権現前駅
Setatsiyun Gongemmae
LokasiUreshino Gongmmae-cho 861, Matsusaka, Mie
(三重県松阪市嬉野権現前町861)
Jepang
OperatorCentral Japan Railway Company
JalurJalur Meishō
Penghubung antarmoda
Sejarah
Dibuka1929
Penumpang
201142 per dina

Setatsiyun Gongemmae (権現前駅 Gongemmae-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing Matsusaka, Prefektur Mie, Jepang. Setatsiyun kasebut nduweni adoh 7.0 kilometer saka terminus Jalur Meishō ing Setatsiyun Matsusaka.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Koordhinat: 34°37′04″N 136°28′57″E / 34.6179°N 136.4824°E / 34.6179; 136.4824 Cithakan:Mie-railstation-stub