Menyang kontèn

Setatsiyun Ise-Takehara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ise-Takehara

伊勢竹原駅
Setatsiyun Ise-Takehara
LokasiMisugi-cho Takehara, Tsu, Mie
(三重県津市美杉町竹原)
Jepang
OperatorCentral Japan Railway Company
JalurJalur Meishō
Penghubung antarmoda
Sejarah
Dibuka1935
Penumpang
20118 per dina

Setatsiyun Ise-Takehara (伊勢竹原駅 Ise-Takehara-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing Tsu, Prefektur Mie, Jepang. Setatsiyun kasebut nduweni adoh 29.5 kilometer saka terminus Jalur Meishō ing Setatsiyun Matsusaka.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Koordhinat: 34°35′59″N 136°18′30″E / 34.5996°N 136.3084°E / 34.5996; 136.3084