Menyang kontèn

Setatsiyun Ieki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ieki

家城駅
Setatsiyun Ieki
LokasiHakusan-cho Minami-Ieki 874, Tsu, Mie
(三重県津市白山町南家城874)
Jepang
OperatorCentral Japan Railway Company
JalurJalur Meishō
Penghubung antarmoda
Sejarah
Dibuka1931
Penumpang
2011195 per dina

Setatsiyun Ieki (家城駅 Ieki-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing Tsu, Prefektur Mie, Jepang. Setatsiyun kasebut nduweni adoh 25.8 kilometer saka terminus Jalur Meishō ing Setatsiyun Matsusaka.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]


Koordhinat: 34°37′33″N 136°19′09″E / 34.6259°N 136.3191°E / 34.6259; 136.3191