Sergey Lavrov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sergey Lavrov
Evstafiev-Sergey-Lavrov.jpg
Mantri Manca Nagara Rusia
Wiwit linggih
9 Maret 2004
Mahamantri Mikhail Fradkov
Viktor Zubkov
Vladimir Putin
Kang sadurungé Igor Ivanov
Rerincèn dhiri
Lair (1950-03-21) 21 Maret 1950 (umur 69)
Moskow, Uni Sovyèt

Sergey Viktorovich Lavrov (Rusia: Серге́й Ви́кторович Лавро́в, lair ing Moskow, 21 Maret 1950; umur 69 taun) iku Mantri Manca Nagara Rusia. Sadurungé Sergey iku duta besar Rusia kanggo PBB saka taun 1994 tekan taun 2004. Sergey bisa wicara mawa basa Rusia, Inggris, Prancis lan Sinhala[1].

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Sergey Lavrov palakrama lan duwé putri sing jenengé Ekaterina. Hobi Sergey iku main gitar lan nulis lagu lan puisi. Dhèwèké seneng ulah raga lan uga sawijining perokok abot.[2][3]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]