Sergey Lavrov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sergey Lavrov
Evstafiev-Sergey-Lavrov.jpg
Menteri Manca Nagara Rusia
Kalungguhan saiki
Wiwit lungguh
9 Maret 2004
Wasir Mikhail Fradkov
Viktor Zubkov
Vladimir Putin
Kadhisiki Igor Ivanov
Rerincèn priangga
Lair (1950-03-21) 21 Maret 1950 (age 66)
Moskow, Uni Sovyèt

Sergey Viktorovich Lavrov (Basa Rusia: Серге́й Ви́кторович Лавро́в, lair ing Moskow, 21 Maret 1950; umur 66 taun) iku Mentri Manca Nagara Rusia. Sadurungé Sergey iku duta besar Rusia kanggo PBB saka taun 1994 tekan taun 2004. Sergey isa wicara mawa basa Rusia, Inggris, Prancis lan Sinhala[1].

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Sergey Lavrov palakrama lan duwé putri sing jenengé Ekaterina. Hobi Sergey iku main gitar lan nulis lagu lan puisi. Dhèwèké seneng ulah raga lan uga sawijining perokok abot.[2][3]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Sergey Lavrov ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sergey_Lavrov&oldid=966749"