Sergey Lavrov

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Sergey Lavrov
Sergey Lavrov

Isih Mangarsani
Miwiti Mangarsani 
9 Maret 2004
Perdhana Mentri Mikhail Fradkov
Viktor Zubkov
Vladimir Putin
Pangageng sadurungé Igor Ivanov

Lair 21 Maret 1950 (umur 66)
Moskow, Uni Sovyèt

Sergey Viktorovich Lavrov (Basa Rusia: Серге́й Ви́кторович Лавро́в, dipunlairaken ing Moskow, 21 Maret 1950; umur 66 taun) iku Mentri Manca Nagara Rusia. Sadurungé Sergey iku duta besar Rusia kanggo PBB saka taun 1994 tekan taun 2004. Sergey isa wicara mawa basa Rusia, Inggris, Prancis lan Sinhala[1].

Kauripan pribadi[sunting | besut sumber]

Sergey Lavrov palakrama lan duwé putri sing jenengé Ekaterina. Hobi Sergey iku main gitar lan nulis lagu lan puisi. Dhèwèké seneng ulah raga lan uga sawijining perokok abot.[2][3]

Rujukan[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Sergey Lavrov ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sergey_Lavrov&oldid=966749"